Auto Lease Company


   

 

Fource Automotive Source wint Automotive Company of the Year 2017-2018


De Award voor Automotive Company of the Year 2017-2018 is tijdens het Innovam-RDC Automotive Gala uitgereikt aan Fource Automotive Source. Zij versloegen daarmee de mede-finalisten Hiltermann Lease Groep en Autohaag Zeeuw.

 

“Allereerst de hartelijke felicitaties voor Fource Automotive Source natuurlijk. Tegelijk is deze finaleplaats voor Hiltermann Lease Groep wel een fraaie bevestiging dat we met onze aanstaande fusie de juiste weg zijn ingeslagen. Ondernemend Nederland waardeert een leasepartner voor auto’s én equipment die op persoonlijke service en snelheid het verschil maakt”, vertelt directeur Michel Akerboom bij het podium.

 

“Wij zijn ontzettend trots op het voltallige team van Auto Lease Company, Strix Lease Service en The Lease Factory, die dit gezamenlijk mogelijk hebben gemaakt. In mei lanceren we één nieuwe naam, dat zal ons zeker verder helpen om deze eervolle finaleplaats in 2018 volledig waar te maken.” 

   

 

 

fd-gazellen-2016

Hiltermann Lease Groep bij Top 250 Groeibedrijven van Nederland

Auto Lease Company behoort met Hiltermann Lease Groep tot de 250 snelst groeiende bedrijven van Nederland. De Top 250 Groeibedrijven 2017 is een initiatief van het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) en nlgroeit en is gebaseerd op het ScaleUp Dashboard van de Rotterdam School of Management (RSM) en het ECE.    Lees meer  

 

 

"Ontdek lease opnieuw"

Uw onderneming is in volle groei. Als ondernemer wilt u doorgroeien, uw marktaandeel vergroten en de groei van uw onderneming veilig stellen. U investeert in personeel en bedrijfsmiddelen.

Of staan er flinke bedragen uit bij uw debiteuren. Allemaal geld dat vast zit in uw onderneming, terwijl u het liever voor uw kernactiviteiten, uw core-business, zou willen gebruiken.

 

Uw auto′s leasen is dan de oplossing.

Via Auto Lease Company kunt u in alle personen- en bedrijfswagens leasen en als bank- en merkonafhankelijke partner zoeken wij de oplossing die het beste bij u past.


Leasen is een slimme manier om wagenpark te financieren.

De belangrijkste voordelen zijn:

  • 100% financiering van het investeringsbedrag
  • Geen eigen (hoge) investeringskosten
  • Liquiditeitspositie blijft intact
  • Vereenvoudiging budgetbeheer
  • In sommige gevallen maximale investeringsaftrek mogelijk